About

Intohimomme ovat japanilaiset autot ja pyrimme edistämään kyseisen autokannan yleistymistä sekä harrastustoimintaa suomessa. Tuomme laadukkaita autoja suoraan japanista ja myös huollamme sekä korjaamme kaikki japanilaiset erikoisautot. Meiltä saat myös osat ja tarvikkeet harvinaisiinkin autoihin, kuin myös laadukkaat erikoisvanteet ja laajemmatkin kokonaisuudet kuten peltiosat, korisarjat, moottorit, vaihteistot sekä voimansiirron osat.

Huollamme ja korjaamme myös kaikki japanilaiset erikoisajoneuvot ja myös muut normaalit autot. Kysy vapaita aikoja puhelimitse tai yksityisviestinä.

Uutuutena myös kaikki viritysosat ja elektroniikka sekä kaikki japanilaisten autojen osat lentorahdilla, esimerkiksi mallikohtaiset erikoisosat laadukkailta valmistajilta kuten HKS, GREDDY, NISMO, TRD, TOMEI. Sekä myös autojen vakio osat kuten umpiot, maskit, listasarjat, peilit, lasit, sekä kaikki kulutusosat, kuten jarrupalat, jakopääsarjat!

Tarjoamme myös turvallista kausisäilytyspalvelua harrasteajoneuvollesi, meillä on tarjota runsaasti kameravalvottua tilaa ympäri aidatussa kiinteistössä kuukausi hinnoittelulla. Toteutamme myös huollot ja halutut muutokset sovittaessa säilytyksen aikana.

Ota yhteyttä jos tarvitset asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua autosi parhaaksi!